Política

La gigafoto de la Via Catalana pren forma

La xarxa s'omple de fotografies de diverses trams de la cadena humana de l'Onze de Setembre, que formaran part de la gigafoto que ha de realitzar l'ANC

La xarxa s'ha anat omplint de les fotografies que els fotògrafs voluntaris van fer durant la Via Catalana cap a la Independència de l'Onze de Setembre passat, organitzada per l'Assemblea Nacional Catalana. Les fotografies que es poden veure en diferents webs són proves de la gigafoto que permetrà a tots els participants localitzar-se en els prop de 800 trams que van fer possible la cadena humana en prop de 400 quilòmetres, des de més enllà d'Alcanar fins més enllà del Pertús.

La primera prova que es va poder veure de la gigafoto va ser el del tram 161, a Mont-roig del Camp, realitzada pel fotògraf Josep Giribert.

Altres trams que també es poden localitzar a la pàgina de Gigapan, són el tram 406, realitzat pel fotògraf Francesc Fàbregas a Sant Just Desvern. Així com una prova del punt de trobada i del tram 405, de Joan Bennassar, també a Sant Just.

El tram 404, a Sant Just Desvern, del fotògraf Miquel Almela.

El tram 403, entre Sant Joan Despí i Sant Just Desvern, per Joan Carles Orengo.

Eltram 407, també a Sant Just Desvern i Esplugues de Llobregat, de Teresa Reverter

El tram 687, a Pont de Molins, a Roses.

El tram 163, a Bellpuig, Anglesola, Castellserà i Maldà, de Quim Rafel.

El tram 699, a Capmany, de Carles Castellsagué.

El tram 760, a Barcelona, des de Creu Coberta, a Sants, fins al Paral·lel, al carrer Lleida, obra del fotògraf Lluís Bazan, que ha especificat el tram sud del 760.

El tram 162, a Tàrrega, Bellpuig i Anglesola, per Roc Baldrich.

El tram 556, a Sils i Vidreres, de Carles Carreras. Altres tramsde la Selvasense concretar exactament quins, també fets per Carles Carreras.

El tram 219, a La Canonja, per Ricard Casas.

El tram 292, a Bellvei, per Jordi Santacana.

El tram 90, al Perelló, que el fotògraf Joan Fibla ha dividit en part 1, 2, 3, 4 i 5.

La via catalana al tram 731, al Passeig de Gràcia amb la Diagonal de Barcelona.

També es poden trobar fotografies curioses com aquest mosaic, amb diversos trams de la cadena humana, dins d'una fotografia amb dos nois amb estelades d'esquena, obra d'Hug de la Rosa.

I al gigapan també es poden trobar algunes cadenes humanes fetes a l'estranger o a altres punts de Catalunya. És el cas del tram d'Abingdon Street, a Londres, i al Parliament Square, també a Londres. I el de la Via Catalana a la Pobla de Segur.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.