Política

A la venda les entrades de les jornades Catalunya Llibertat i Dignitat

Per 20 euros es podrà accedir al recinte durant els tres dies de juliol i l'entrada costarà només 2 euros per als nens

Des d'avui ja estan a la venda les entrades per assistir a les jornades Catalunya Llibertat i Dignitat, que els pròxims dies 11, 12 i 13 de juliol organitzen a Girona El Punt Avui, l'Assembla Nacional Catalana, Òmnium Cultural, l'Associació de Municipis per la Independència i l'Associació Catalana de Municipis. Les jornades, que mantenen el compromís amb el dret a decidir i amb una Catalunya sense exclusions socials, amplien el format dels festivals anteriors amb més dies i més actes, i arriben amb interessants ofertes i descomptes.

Les entrades es poden adquirir per dues vies: a través de l'adreça electrònica www.llibertatidignitat.cat i trucant al telèfon d'atenció al client d'El Punt Avui: 902 22 10 10. Comprant l'entrada de 20 euros s'adquireix el dret a entrar al recinte de les jornades durant tots tres dies. Per als menors de 10 anys, a més, es posen a la venda entrades al preu de 2 euros. D'altra banda, els que comprin entrades per grups –a partir de deu persones– podran fer-ho a meitat de preu. Com sempre, els subscriptors del diari es poden beneficiar d'un descompte del cinquanta per cent.

Les jornades començaran el divendres dia 11 amb el pregó inaugural a la plaça del Vi de Girona, on confluirà la cercavila que prèviament haurà sortit des de diferents punts de la ciutat. Paral·lelament, al parc de la Devesa, que és on se celebrarà el gruix de la programació, s'obriran les portes de Firacat –una exposició de productes catalans– i també de Firatast, la mostra gastronòmica, que oferirà una edició extraordinària en el context de les jornades.

Acte central

L'endemà, dissabte, hi haurà l'acte central a l'Auditori, amb la presència dels principals líders dels partits partidaris del dret a decidir i també d'uns convidats especials: els ciutadans estrangers que s'hagin apuntat a la campanya Catalunya s'obre al món, de l'ANC, i que durant els tres dies de les jornades s'hauran hostatjat a casa dels voluntaris catalans que els mostraran de primera mà la realitat del procés sobiranista.

El dissabte es tancarà amb un concert de rock al Camp de Mart a càrrec de Cesk Freixas, Blaumut, Brams, Sak Noel, Pepet i Marieta i Flaix FM. Durant tot el dia se celebrarà també l'Enderrock joves promeses, una àmplia mostra dedicada als grups emergents catalans. També el dissabte hi haurà la trobada que protagonitzaran cinquanta escriptors catalans que signaran les seves obres. L'escriptor i sociòleg Joan Francesc Mira pronunciarà la ponència literària.

Una de les novetats d'aquest any serà l'Speakers Corner, un escenari obert a tothom que vulgui mostrar al públic les seves inquietuds artístiques. Altres propostes paral·leles que es faran fins a la clausura de les jornades, el diumenge, seran la gran acampada a la mateixa Devesa, la festa de l'escuma, el torneig de bàsquet tres per tres, el cicle de cinema dedicat a pel·lícules històriques, funcions de teatre i conferències.

LA XIFRA

3
dies
duraran les jornades Catalunya Llibertat i Dignitat, amb una àmplia programació que inclou festa i reivindicació


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia