Política

El millor pròleg, al Teatre Jardí de Figueres

El divendres 11, acte conjunt de l'ANC, Òmnium Cultural, l'AMI i Súmate

Divendres a les set de la tarda el Teatre Jardí de Figueres serà l'escenari d'un acte que servirà de pròleg de les Jornades Catalunya Llibertat i Dignitat. L'acte, organitzat conjuntament per l'Assemblea Nacional Catalana, Òmnium Cultural, l'Associació de Municipis per la Independència i l'associació sobiranista Súmate, combinarà també música i reflexió al voltant del compromís amb el dret a decidir i amb la consulta prevista per al dia 9 de novembre.

Taula rodona

Els assistents podran escoltar la ponència titulada L'Alt Empordà decideix, en què participaran Joaquim Nadal, president de la Taula pel Dret a Decidir de Girona; Carme Forcadell, presidenta de l'Assemblea Nacional Catalana; Muriel Casals, presidenta d'Òmnium Cultural; Josep Maria Cervera, alcalde del Port de la Selva i tresorer de l'Associació de Municipis per la Independència, i Eduardo Reyes, de Súmate. La Cobla Sarrianeca s'encarregarà de donar la benvinguda als assistents a l'entrada del Teatre Jardí interpretant dues peces. Després, abans de l'inici de la ponència, interpretarà una altra peça a dins del teatre. A continuació, actuaran Jordi Molina, a la tenora, i Pere Pau Jiménez, a l'acordió. La coral del Casino Menestral de Figueres posarà el punt final musical a la vetllada.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia