Política

De la festa popular de Ràdio Flaixbac al ‘dance' de Flaix FM

El ‘Va parir tour' de Ràdio Flaixbac arriba el divendres 11 de juliol

Sak Noel punxarà en la Festa Flaix el dissabte 12

La festa musical al Camp de Mart es completarà amb les dues propostes diferents del Grup Flaix, especialistes a mobilitzar el jovent del país des de fa 22 anys. Per una banda, la gira Va parir tour de Ràdio Flaixbac arribarà a Girona el divendres 11 de juliol, a partir de les onze de la nit. Es tracta de l'essència de Ràdio Flaixbac feta espectacle. El Va parir tour va néixer fa vuit anys amb l'objectiu de traslladar la festa popular, les característiques i l'ambient d'una festa major a diferents indrets del país. Des d'aleshores s'han organitzat 77 festes arreu del país. El presentador de la Fórmula Flaixbac, productor i discjòquei del Batec de nit, Andreu Presas, serà l'encarregat d'escalfar l'ambient. Posteriorment la sessió musical continuarà a càrrec del presentador d'El matí i la mare que el va parir, Carles Pérez. A més, Andreu Presas oferirà una sessió de música remember. També participen en aquesta edició del Va parir tour com a animadors de la festa El Gran Germán, que forma part de l'equip del despertador matinal, igual que Dídac Tomàs, que també és locutor de la fórmula musical de Ràdio Flaixbac. La fi de festa inclou una sessió a quatre mans dels dos discjòqueis.

La diversió musical continuarà el dissabte 12 de juliol al mateix escenari del Camp de Mart. A partir de mitjanit, hi haurà la Festa Flaix de Flaix FM amb l'actuació del discjòquei de la Cellera Sak Noel, creador dels primers temes dance en català, com ara La pluja no és eterna, La meva nit i Amor d'estiu. Sak Noel es va fer molt popular a l'estranger, sobretot al Regne Unit, arran del seu èxit Loca people.

La Festa Flaix FM continuarà el dissabte fins a les dues de la matinada amb les sessions de Sergi Domene i d'Àlex de Guirior.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia