Muñoz suspèn el ple cinc minuts després d'una picabaralla amb Vallespinós sobre el bar de la piscina

L'Ajuntament de Tiana ha reprès l'activitat política amb més força que mai després de l'estiu. El ple ordinari de setembre, el primer després de les vacances, va acabar amb la suspensió momentània de cinc minuts de la sessió, després que una picabaralla entre l'alcalde, Emili Muñoz (Gent), i el líder del principal partit de l'oposició, Ferran Vallespinós (PSC), pel tema de l'adjudicació del bar de la piscina, esgotés la paciència del primer i l'obligués a aturar-la. El PSC havia fet una pregunta sobre l'adjudicació d'aquest servei –que el govern va donar al que es presumeix com el futur candidat de CiU a l'Ajuntament de Montgat, rebutjant una persona de Tiana– i va qüestionar el procediment seguit a l'hora de fer la selecció de candidats. «Amb aquesta fórmula vostè redueix el debat democràtic», va dir el regidor socialista, repassant alguna de les valoracions que van desempatar l'adjudicació en el seu dia. Vallespinós també va criticar que no s'exposés a informació pública. L'alcalde va assegurar que el concurs «és correcte, com els altres» i va acusar Vallespinós de «provocador». Vallespinós va insinuar que no el faria callar ningú i va desafiar l'alcalde a fer entrar la policia –com ja va passar en un ple fa uns mesos–. Això va ser la gota que va fer vessar el vas i Muñoz va suspendre el ple cinc minuts, fet que va provocar el rebombori dels pocs –però incondicionals– assistents. Després de la represa, Vallespinós va tornar a la càrrega amb els preus «dels productes bàsics», com els cafès, els entrepans o els refrescos, que segons ell es venien «un 15, un 30%... més cars del que es va aprovar».

A banda d'aquest punt, el ple va aprovar el projecte d'urbanització de carrers, el d'enllumenat i una moció d'urgència presentada per ERC sobre la consulta popular de diumenge a Arenys de Munt. La proposta del regidor republicà, Jordi Gost, va rebre el suport de tots els grups excepte el PSC, que s'hi va abstenir.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.