Política

Del debat de la Nau

L'ESTORA

No fa molt encara que va haver un debat sobre el resultats electorals, del conjunt d'intervencions vaig a resumir alguns punts, òbviament, la meua versió és subjectiva i es digueren més coses que al meu parer em semblen menys d'interès.

En general un desencís sobre la capacitat de l'esquerra valenciana per negociar i arribar a acords, que a hores d'ara encara no es prioritze l'interès general i el debat central es circunscriu en la persona a presidir es valorà com a negatiu.

Entre l'optimisme de Joan del Alcazar i el pressimisme de la raó (Josep Torrent) va a haver-hi matisos, cas de Sergi Pitarc, la reunió entre Oltra i Iglesias situa el centre de decisió fora del marc valencià, a més a més amb opacitat, sense la transparència que s'havia predicat.

Bons resultats per compromís, el PSOE a nivell municipal ha optés un resultats millors.

El canvi ha estat sociològic no ideològic.

Si no hi ha un govern d'esquerra, amb una clima de col·laboració, pot tornar la dreta, les actuacions actuals estan semblant desconfiança entre les esquerres valencianes. El desig d' acord obligaria a uns encontres a curt termini amb un missatge positiu.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia