Política

Els regidors del govern de Calella es reparteixen la ciutat en nou districtes

L'alcaldessa diu que l'objectiu és tenir un coneixement directe del que passa a la ciutat i apropar-se més als veïns

Els edils hi dedicaran una hora cada dia

El nou govern de Calella, de CiU i el PSC, repetirà la manera d'organitzar l'Ajuntament del mandat passat, en què la ciutat es distribuïa en districtes. Amb aquesta nova estructura, el territori urbà es divideix en nou àmbits, cadascun dels quals quedarà sota la responsabilitat d'un dels regidors del municipi.

L'objectiu, segons l'alcaldessa de Calella, Montserrat Candini (CiU), és “tenir un coneixement directe del que passa a cada racó de la ciutat i establir una relació més propera amb els veïns”. En aquest sentit, cada regidor, a banda de la seva cartera específica dins del govern local, durant una hora diària haurà d'atendre les reclamacions, les crítiques o els suggeriments dels residents del seu districte.

Candini creu que després de la bona experiència que es va tenir en el mandat anterior, calia seguir treballant en aquesta línia. A banda de permetre prendre el pols de les problemàtiques que es generen a Calella, la intenció, segons l'alcaldessa, és resoldre-les d'una forma “més ràpida i efectiva”.

La proposta, a més, ha de facilitar el debat en comú en les reunions de tots els membres del govern municipal per tenir una visió global de tot allò que passa a la ciutat. De fet, l'alcaldessa de Calella s'ha compromès a fer un seguiment exhaustiu de totes les qüestions que arribin als regidors de districte i, a més, també es posa a disposició de qualsevol persona que li vulgui traslladar directament qualsevol qüestió.

Per donar a conèixer a la població quin dels regidor de districte pertoca a cadascú, l'Ajuntament ha editat uns fullets amb una fitxa detallada de l'edil corresponent i de la zona de la ciutat assignada. Així doncs, la distribució queda de la següent manera: el socialista Josep Torres és també regidor del districte 1, entre el carrer de Puig de Popa i la riera de Capaspre i el carrer de Montserrat. La convergent Núria Parella s'encarregarà del districte 2, de la Riera Capaspre fins al carrer de Llobet Guri. Albert Torrent (CiU) portarà el districte 3, del carrer Llobet i Guri fins al carrer de Joan Corominas –a tocar del terme municipal de Pineda de Mar–. Xavier Arnijas (CiU) té adjudicat el districte 4, entre el carrer de Montserrat i el carrer de Sant Isidre. Cindy Rando (PSC) ocuparà el districte 5, entre el carrer de Sant Isidre i el carrer de Creus i de Raval. Lorena Sànchez (CiU) dirigirà el districte 6, entre el carrer de Creus i de Raval i el carrer de Sant Pere. Margarita Valls (CiU) és la regidora del districte 7, entre el carrer de Sant Pere i el carrer de la Indústria. Marc Buch (CiU), el del districte 8, entre el carrer de la Indústria i el carrer de Cervantes, i finalment Jordi Sitjà (CiU) serà el responsable del districte 9, entre el carrer de Cervantes i el Rierany dels Frares.

LA XIFRA

9
districtes formen la ciutat de Calella, i se'ls repartiran tots els membres del govern municipal.

LA FRASE

És la manera de tenir un coneixement directe del que passa i d'establir una relació propera amb els veïns
Montserrat Candini
alcaldessa de calella


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia