Política

Romeva nega que la Via Lliure sigui un acte electoral i defensa que ningú la pot “patrimonialitzar”

El cap de llista de Junts pel Sí diu que ell anirà a la Meridiana a títol individual

El cap de llista de Junts pel Sí, Raül Romeva, ha negat que la Via Lliure sigui un acte electoral, i ha defensat que ningú la pot “patrimonialitzar”. De fet, ha assegurat que tant ell com la resta de membres de la candidatura aniran a la Meridiana a títol “individual i ciutadà”. “La manifestació la convoquen les entitats i jo faré un parèntesi en la meva condició de candidat i aniré a títol ciutadà. És la Diada de tothom, tothom ha de poder dir el que cregui i el que senti”, ha dit després de participar en l'ofrena floral de Junts pel Sí davant del monument de Rafael Casanova. Ha afegit, però, que la Via Lliure ha de servir perquè Espanya entengui que el que planteja Catalunya és un procés democràtic.

“La Diada no la pot patrimonialitzar ningú. Les entitats, en la seva transversalitat, han fet un nou exercici de mobilització massiva i és una oportunitat més perquè des de la resta d'Espanya entenguin que aquest és un procés democràtic, de la gent, i ningú, ni una institució ni un jutge, o pot condemnar o patrimonialitzar”, ha conclòs.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia