Política

Rabell cedirà el seu espai a sectors en lluita

Errejón avisa els que vulguin un canvi que votar “taronja és votar blau”

Catalunya Sí que es Pot treballa per cedir la veu a problemàtiques socials i laborals durant la compensació de 34 minuts que li correspon per no haver assistit a la Via Lliure. El cap de llista, Lluís Rabell, va explicar que s'està acabant de definir com es farà l'acte, però que la intenció és donar difusió a debats que no apareixen en campanya, com ara treballadors en lluita. No està clar si es farà un acte per separat o si s'aprofitarà l'acte que es farà diumenge a la tarda a Sabadell amb els líder de Podem, Pablo Iglesias, i d'ICV, Joan Herrera. Ahir, Rabell va tornar a atacar Artur Mas, a qui va acusar de “manipular i fer actuacions abusives de les institucions” per fer campanya des de la Generalitat. La junta electoral de Barcelona li ha demanat que s'abstingui de fer actes similars arran del recurs del PSC en contra del discurs de l'Onze de Setembre.

La jornada de campanya de Catalunya Sí que es Pot va tenir ahir el seu focus a Igualada i a Santa Coloma de Gramenet, on van estar acompanyats del secretari de política de Podem, Íñigo Errejón, que va carregar contra els socialistes: “Vosaltres sou dues vegades traïdors. A Catalunya, perquè no heu deixat parlar el poble, i a Espanya, per vendreu's als mercats de Merkel.” També es va referir a l'amenaça dels bancs, i va dir que són lliures de marxar, però els diners que els ciutadans s'han deixat en el seu rescat “s'han de quedar aquí”. “Com els militars feien abans, ara els banquers fan un pronunciamiento”, va reblar Rabell.

Errejón no va estar-se també de carregar contra el PP i la presumpta recuperació econòmica de l'Estat i perquè es vanti de crear llocs de treball que, en realitat, són precaris. En aquest sentit, va alertar aquells que volen votar canvi que “votar taronja és, en realitat, votar blau”, referint-se a Ciutadans.

Per la seva banda, Rabell va incidir en els drets socials i ciutadans, i va carregar de nou contra la reforma laboral aprovada pel PP i CiU. “Suïssa és la vertadera unificació dels xoriços, els d'aquí i els d'allà”, va assegurar. També va tenir un record per al PSC. “Jo a vegades crec que a Ferraz donen per amortitzat el PSC”, va concloure Rabell, que considera que el votant socialista català està orfe perquè ha perdut el seu lloc i per això els va fer una crida a optar per Catalunya Sí que es Pot.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

terrorisme

Estat Islàmic crida a fer atacs a Europa i els EUA per Gaza

barcelona

Sílvia Paneque tornarà a ser la cap de llista del PSC

GIRONA
argentina

Els insults de Milei a Petro provoquen una crisi diplomàtica amb Colòmbia

barcelona
Política

Mor Conxita Tarruella, històrica d’Unió

guerra a gaza

El TIJ ordena a Israel garantir l’entrada d’ajuda humanitària a Gaza

barcelona
Política

Mor Joe Lieberman, l’exsenador estatunidenc que volia acabar amb la violència dels videojocs

guerra a gaza

Els EUA critiquen la relatora de l’ONU per als territoris palestins ocupats

barcelona
guerra a europa

Rússia llança 28 drons i míssils contra Ucraïna en un atac dirigit sobretot al sud

barcelona
estat francès

Aproven una llei que castiga la discriminació capil·lar

barcelona