Política

Albiol: “Des de la conselleria d'Ensenyament s'atia l'odi de Catalunya contra Espanya”

El candidat del PP a la presidència de la Generalitat assegura que es manipula la història per adoctrinar els infants a les escoles

Xavier García Albiol insisteix en el discurs de la por i remarca que el món empresarial “està neguitós” amb la possible independència de Catalunya

El candidat del PP a la presidència de la Generalitat de Catalunya, Xavier García Albiol, ha assegurat aquest dimarts que des de la conselleria d'Ensenyament “s'atia l'odi de Catalunya contra Espanya”. Segons Albiol, “es manipula constantment la història, la unió de Catalunya amb Espanya per adoctrinar els nanos”. “Hi ha una forta inclinació per part de determinats responsables -ha continuat- perquè s'expliqui la història d'una determinada manera”.

Minuts abans, en una entrevista a El Matí de Catalunya Ràdio, ha insistit amb el discurs de la por difós els últims dies i ha assegurat que el món empresarial “està neguitós” amb la possible independència de Catalunya. Així, ha argumentat que “la inseguretat jurídica del procés replantejaria inversions”.

Albiol ha assegurat també que ell no és partidari de suspendre l'autonomia de Catalunya emparant-se en l'article 155 de la Constitució.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia