Política

Picabaralla de banderes al balcó de l'Ajuntament de Barcelona per la Mercè

Alfred Bosch penja l'estelada i, tot seguit, Alberto Fernández Díaz la treu i ho intenta amb la bandera espanyola

El primer tinent d'alcalde, Gerardo Pisarelo, ha despenjat les dues ensenyes

El líder d'ERC a l'Ajuntament de Barcelona, Alfred Bosch, i el del PP de Catalunya, Alberto Fernández Díaz, han protagonitzat aquest dijous una picabaralla al balcó del consistori després que el primer pengés una estelada i el segon la tragués i col·loqués una bandera espanyola, sent les dues retirades finalment pel primer tinent d'alcalde, Gerardo Pisarelo.

Després de la tradicional missa de la Mercè, a la qual no ha assistit ni l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ni cap membre del seu equip de govern, l'alcaldessa, els regidors i el president de la Generalitat, Artur Mas, s'han dirigit a la plaça de Sant Jaume per presenciar des del balcó la “plantada del Bestiari” de la ciutat.

Ha estat llavors quan Bosch ha penjat una bandera estelada del balcó, acció que ciutadans congregats a la plaça han acompanyat amb crits “d'independència” i que ha provocat un somriure en Mas, mentre que Fernández Díaz l'ha retirada i l'ha substituïda per una bandera espanyola.

La “guerra de banderes” ha acabat quan el primer tinent d'alcalde ha intervingut entre els dos regidors i ha despenjat les dues ensenyes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia