Política

Rivera demana una participació “rècord” perquè hi hagi un “canvi” a Catalunya

El líder de Ciutadans afirma que són les eleccions “més importants” de la democràcia

El president de Ciutadans, Albert Rivera, ha demanat aquest diumenge una participació “rècord” en les eleccions “més importants” de Catalunya dels últims 35 anys perquè hi hagi un “canvi” en el Govern de la Generalitat i s'obri una “nova etapa” política. Rivera ha votat poc abans de les deu del matí al col·legi Santa Marta de l'Hospitalet de Llobregat, davant una gran expectació mediàtica.

En declaracions als mitjans després d'exercir el seu dret a vot, el dirigent de Ciutadans ha fet una crida als catalans a acudir “massivament” a les urnes perquè hi hagi una participació “rècord” a les eleccions catalanes d'avui, “les més importants” de la democràcia en aquesta comunitat, però també per al conjunt d'Espanya.

“Ens juguem el futur Govern de Catalunya i el rumb de la comunitat: si voleu un canvi de Govern o que segueixin els mateixos de sempre dels últims 35 anys, perquè tot segueixi igual”, ha afirmat Rivera.

El líder de Ciutadans s'ha dirigit sobretot a aquells catalans que desitgen un “canvi” per obrir una “nova etapa” política que posi fi a la Catalunya dels “bàndols” que ha provocat el procés sobiranista. “La gent que vulgui un canvi, que vagi a votar, que es mobilitzi per capgirar la política dels últims 35 anys, perquè si no, no ens podrem queixar demà”, ha advertit.

Aquesta és la primera vegada que Rivera vota a l'Hospitalet de Llobregat, on resideix des de fa poc temps.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia