Política

El TSJC condemna l'exdiputat de CiU Xavier Crespo a 9 anys i mig d'inhabilitació

La sentència també imposa una multa de 450.000 euros per acceptar regals d'un presumpte mafiós rus a canvi d'afavorir els seus interessos urbanístics quan era alcalde de Lloret de Mar

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha condemnat a 9 anys i mig d'inhabilitació i a 450.000 euros de multa l'exdiputat de CiU Xavier Crespo per acceptar regals d'un presumpte mafiós rus a canvi d'afavorir els seus interessos urbanístics quan era alcalde de Lloret de Mar (Selva).

En la sentència, notificada avui a les parts, l'alt tribunal català condemna pels delictes de suborn i prevaricació a Crespo, per a qui la fiscalia sol·licitava dos anys i mig de presó i vuit d'inhabilitació.

El tribunal també condemna l'exregidor d'Urbanisme de Lloret de Mar Josep Valls a vuit anys i mig d'inhabilitació i a una multa de 300.000 euros, mentre que a Petrov la imposa 7 anys d'inhabilitació i 450.000 euros de multa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia