Política

La CUP qüestiona un sopar que Girona va pagar a ‘Joc de trons'

El regidor del grup municipal de la CUP-Crida per Girona, Lluc Salellas, va qüestionar dilluns passat en el ple ordinari de novembre que l'Ajuntament de Girona pagués més de 6.500 euros per un sopar amb música que es va organitzar a l'hotel AC Bellavista per a l'equip de la sèrie nord-americana Joc de trons. Salellas va recordar que la formació ja va ser crítica amb l'exempció de les taxes de rodatge a la productora, “però no sabíem que també pagàvem sopars”, va dir.

Defensa de la inversió

L'alcalde de Girona, Carles Puigdemont, va defensar la despesa que la CUP criticava assegurant que l'acte va ser proposat pel Patronat de Turisme, i es va mostrar completament disposat a continuar assumint el cost de part d'aquestes activitats “perquè puguin venir més projectes semblants a la ciutat o perquè la sèrie pugui fer més temporades”; “treballarem perquè sigui possible”, hi va afegir.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia