Política

Mas creu que la independència es “complica” perquè els partits “no estan entrenats” i “posen pedres al camí”

L'expresident demana a les formacions favorables al procés que “no s'emboliquin en disputes, entrebancs i mirar-se de reüll” i “facin millor les coses en les actituds i la confiança”

L'expresident de la Generalitat i líder de CDC, Artur Mas, ha participat aquest dimarts en un dinar-col·loqui organitzat per Sobirania i Justícia, i ha aprofitat per enviar un missatge als partits independentistes del Parlament. Enmig de l'enfrontament entre JxSí i la CUP per l'estratègia a seguir i sobre la moció dels anticapitalistes sobre el procés i la desobediència, Mas ha assegurat que arribar a obtenir la independència és “especialment complicat” si, sense haver encara “una majoria sòlida”, els partits sobiranistes “s'emboliquen en petites disputes, en entrebancs, en envegetes i en mirar-se de reüll”. Per a l'expresident, aquestes actituds han de “millorar” i, a més, creu que venen donades perquè les formacions independentistes “no estan entrenades” en una qüestió tan complexa com la construcció d'un estat independent.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia