Política

El PSC avisa que el pla de Puigdemont “no és creïble” i segueix la línia de Mas

Granados assegura que l'actual executiu és “inestable” que acumula “35 votacions” perdudes

La portaveu del PSC, Eva Granados, ha avisat aquest dimarts que el pla de govern del president Carles Puigdemont “no és creïble”, atès que és un executiu que ha demostrat ser “insensible socialment” i que representa la “continuïtat” de l'anterior gabinet d'Artur Mas.

En una roda de premsa al Parlament, Granados ha manifestat el seu escepticisme davant el pla de govern que ha presentat avui Puigdemont, amb els compromisos de revertir les retallades i portar a Catalunya fins a les “portes” de la independència.

No obstant això, la portaveu del PSC ha considerat que és un pla “de continuïtat” de l'obra d'Artur Mas, que ha estat “el president que més ha retallat” en la història de Catalunya.

Granados ha remarcat que el “power point –format que ha usat Puigdemont per a la presentació del seu pla– ho aguanta tot”, però ha indicat que encara no hi ha un excel del govern amb les partides pressupostàries concretes, ni tampoc la garantia del suport de la CUP.

En aquest sentit, ha avisat que “no és creïble” el pla d'un govern “inestable” que acumula “35 votacions” perdudes de Junts pel Sí en el ple i en les comissions des de l'inici de la legislatura.

Per a Granados, el govern és a més “insensible socialment” i no té “diàleg amb el tercer sector”, a més d'exercir “una deslleialtat institucional” cap als municipis per les quantitats degudes.

La portaveu socialista ha dubtat també que es puguin aprovar 45 lleis en 15 mesos, com pretén Puigdemont, un volum que Granados creu que només seria assumible en quatre anys.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia