Política

política catalana

ERC nega que la polèmica sobre l'IRPF sigui motiu de discòrdia amb CDC

Joan Tardà advoca per obrir aquest debat que significa “que es compleix amb allò que va aprovar el Parlament mitjançant una resolució”

El portaveu d'ERC al Congrés, Joan Tardà, ha negat aquest dimecres que la polèmica sobre la possibilitat d'augmentar l'IRPF a les rendes més altes a Catalunya sigui “motiu de discòrdia” en la coalició de Junts pel Sí (JxSí) i advocat per obrir aquest debat. Concretament, en declaracions als mitjans a la cambra baixa, el republicà ha estat preguntat per les declaracions de Neus Munté, portaveu del Govern, en què assegurava que ni el pressupost del 2016 ni la llei d'acompanyament tenien previst un increment de l'IRPF, en contraposició a les del vicepresident econòmic, Oriol Junqueras, que va afirmar que estava disposat a estudiar un augment d'aquest gravamen per a les rendes més altes.

“És un debat benvingut perquè significa que es compleix amb allò que va aprovar el Parlament mitjançant una resolució, i no serà motiu de discòrdia. Al contrari”, ha assegurat Tardà, que ha volgut recordar que en el marc de les negociacions pressupostàries cal “buscar fórmules per ingressar més”, donat “l'espoli financer” i la “violència judicial” que pateix Catalunya per part de l'Estat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia