Política

política catalana

la renovació de CDC

Arrimadas sobre el PDC: “Poden canviar el nom però és el mateix partit amb les mateixes persones i la mateixa corrupció”

La líder de C's a Catalunya creu que Mas “deu estar encantat que es parli del nom i no dels casos que afecten a la seva cúpula”

La presidenta del grup de Ciutadans (C's) al Parlament, Inés Arrimadas, ha considerat aquest dilluns que el procés d'hivernada que ha fet CDC i de fundació del Partit Demòcrata Català (PDC) no és més que una qüestió de nomenclatura. “Li podran canviar de nom, però és el mateix partit, amb les mateixes persones, amb els mateixos casos de corrupció als jutjats, i amb el mateix plantejament de trencar amb Espanya i la UE i fer-ho sense respectar la majoria social de Catalunya i les lleis democràtiques”, ha sentenciat Arrimadas.

I és que per a la líder de C's, el procés que han viscut els militants de la formació de l'expresident Artur Mas “no és cap canvi, només un canvi de nom”. A més, ha assegurat que creu que Artur Mas “deu estar molt content perquè es parla del canvi de nom de CDC i no dels casos de corrupció que afecten encara a la seva cúpula”.

Arrimadas ha fet aquestes valoracions en una roda de premsa a la seu de C's, des d'on també ha volgut lamentar la situació provocada aquestes setmanes per la companyia aèria Vueling. És per això que ha recordat que C's ha sol·licitat la compareixença al Parlament de la directora de l'Agència Catalana de Consum, Montserrat Ribera, perquè expliqui “què ha fet per defensar els afectats i què pensa fer per evitar que torni a passar”. A més, ha dit que també buscarà explicacions al Congrés quan les Corts Espanyoles es constitueixin i ha convidat als dos governs a “col·laborar perquè les seves competències són complementàries i no oposades”.

Per últim, Arrimadas ha lamentat també el cas d'un pacient que va morir després d'haver d'acudir a un hospital en taxi perquè no podia recollir-lo una ambulància. Per a la líder de C's, això “constata que la sanitat i el transport sanitari no formen part d eles prioritats d'un Govern que només té per prioritat la independència”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia