Successos

Aiguats de tardor

“Els accessos a les rieres estaven tallats”

Vilassar de Mar confirma que estava prohibida la circulació al punt on va morir un conductor

“A les 17.50 de dimecres la policia local va tallar tots els carrers d'accés a les rieres.” D'aquesta manera, el regidor de Governació de Vilassar de Mar, Àngel Font (ERC), va confirmar ahir que la circulació estava prohibida al punt on un conductor, un home de 58 anys i veí de Mataró, va ser arrossegat mortalment per la rierada mentre era dins el cotxe. Segons Font, l'Ajuntament es va assabentar de l'accident cap a tres quarts de set de la tarda. Aquesta dada reforça la hipòtesi, corroborada per testimonis presencials, que la causa de l'incident hauria estat una imprudència.

D'altra banda, un esvoranc a la carretera de Cabrils va fer que ahir al matí un autobús que feia el trajecte de Cabrils a Vilassar de Mar hi quedés atrapat. El vehicle transportava deu viatgers i no hi va haver ferits. A Cabrils, l'aigua que hi havia al pàrquing de Can Botella va destrossar un mur del darrere d'una masia del segle XVII i va provocar que entrés amb força a l'habitatge.

A Argentona molts conductors van deixar aparcat el cotxe i després no el van trobar. “Vaig anar al cine i, abans que acabés, em van enviar el vídeo on es veia el cotxe surant”, explicava la jove. A Cabrera de Mar, els surfistes compartien ahir l'onatge amb un cotxe arrossegat pel temporal.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia