Successos

Societat

Els policies d'Olot volen mantenir la confiança de la gent

Reacció de la plantilla després de la carta en què se'ls denigra

Representants dels treballadors de la policia municipal d'Olot han emès un comunicat en què exposen la seva vocació de servei i el compromís de millora de la qualitat del seu treball per mantenir la confiança de la ciutadania cap al cos de la policia municipal.

Els representants dels treballadors han reaccionar així davant la difusió d'una carta [vegeu El Punt Avui d'ahir] en què es denigra el cos en general i alguns comandaments en particular, arribant a l'insult per qüestions físiques i personals en algun cas. El comunicat expressa el suport a totes les persones que s'han vist afectades per l'escrit i lamenten les desqualificacions i els atacs personals que hi apareixen. “Rebutgem les acusacions i els insults que es fan en el text i que afecten greument alguns dels nostres companys”, s'exposa en el comunicat.

La còpia de la carta que va dirigida a l'alcalde Josep Maria Corominas va començar a arribar dimarts com a mínim a veïns i comerços del centre de la ciutat.

La carta porta el segell oficial de la policia municipal i, pel coneixement que demostra l'autor de les interioritats del cos, tot indica que es tracta d'un agent de la plantilla. El contingut de la carta, amb insults als comandaments, podria ser objecte de sanció disciplinària en cas que es descobrís qui n'és l'autor.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia