Successos

Successos

Dos detinguts a l'Hospitalet de Llobregat per ferir sis Mossos en una batussa

Dos dels agents han rebut punts de sutura en ser colpejats amb diversos objectes i els quatre restants han patit policontusions per cops de puny i puntades de peu

Els Mossos d'Esquadra han detingut aquesta matinada al barri de la Florida de l'Hospitalet de Llobregat (Barcelonès) dos homes per agredir i ferir sis agents. Segons fons policials, els fets han tingut lloc als volts de tres quarts de cinc de la matinada quan un veí de la zona ha alertat que un grup de quatre persones d'ètnia gitana estava intentant tombar un vehicle al carrer Illes Canàries. Quan els agents han arribat al lloc dels fets han demanat reforços davant la impossibilitat de reduir els quatre individus que des d'un primer moment han ofert resistència enfrontant-se als agents amb pals i altres objectes. Quan un quart d'hora més tard han arribat patrulles de reforç de la Guàrdia Urbana de l'Hospitalet i de les comissàries dels Mossos de Cornellà de Llobregat i el Prat de Llobregat el grup congregat era ja d'una cinquantena de persones en actitud clarament agressiva. És quan els agents els han intentant identificar i escorcollar quan s'han produït les agressions que han finalitzat amb dos agents que han necessitat punts de sutura en ser colpejats amb objectes contundents i quatre més que han patit policontusions per cops de puny i puntades de peu.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia