Successos

Successos

Segona farmàcia assaltada en tan sols deu dies, a Salt

Un lladre trenca a cops de roc l'aparador i sostreu els diners de la caixa recaptadora

Tot apunta que el succés no té res a veure amb el grup desarticulat que encastava tapes d'embornal en negocis

Els lladres han posat les farmàcies de Salt en el punt de mira. En tan sols deu dies, n'han assaltat dues. Tot apunta que és pura casualitat, ja que els dos successos no tindrien cap vinculació, segons fonts pròximes al cas.

El darrer robatori va tenir lloc ahir a la matinada. Concretament es tracta de la Farmàcia Ordis, situada al passeig dels Països Catalans, número 65. Per entrar, el lladre es va armar d'un roc, que el va encastar contra un dels aparadors que l'establiment té al carrer Montserrat Roig. Un cop dins, l'individu es va dirigir a la caixa registradora, on va manllevar els pocs diners que hi havia. Aproximadament hi havia uns 100 euros, segons hauria dit la propietària a la policia.

Va ser un client de la benzinera Meroil qui va avisar que va veure com l'aparador de la farmàcia estava fet miques. Llavors es va donar l'avís a la policia local, que alhora va avisar la propietària de l'establiment. Ara tocarà revisar les càmeres de seguretat per comprovar si van captar el delinqüent. La destrossa al local supera, en escreix, el botí que el lladre es va poder endur.

L'altre robatori recent va tenir lloc el 7 de març, quan un lladre va entrar a la Farmàcia Nieto, situada a la confluència dels carrers Àngel Guimerà i Doctor Sambola. De matinada, el lladre va estampar una tapa d'embornal contra un dels aparadors i, com a conseqüència del fort impacte, hi va fer un forat just al centre. Després, tot i que l'espai no era gaire gran, s'hi va esmunyir i va aconseguir irrompre a l'interior. En va tenir prou amb menys de cinc minuts per trobar el que buscava: diners. Es va endur entre 200 i 300 euros.

La investigació va conduir la policia a relacionar aquest cas de Salt amb els tres lladres que van ser detinguts dissabte per haver comès en tan sols una setmana 27 robatoris en empreses i comerços de les comarques gironines. Els tres sospitosos ja estan a la presó.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia