Successos

policial

detenció per robatori

Tornen a detenir el lladre que va rebentar un caixer

Armat amb un martell, l'home va destrossar els vidres del banc, a Llagostera

El lladre ja havia fet malbé dimecres el dispensador de bitllets

La policia investiga si té un conflicte amb l'entitat

El lladre que dimecres va destrossar a cops d'escarpra i martell el caixer d'una sucursal del Banc Popular de Llagostera ha tornat a ser detingut per la Policia Local. Vint-i-quatre hores després d'aquells fets, l'home, un gambià de 43 anys resident al poble, va tornar ahir de matinada a la sucursal bancària, situada al número 9 de la plaça Catalunya. Armat amb un martell de grans dimensions, l'home va destrossar a cops diversos vidres de l'entitat fins que va aconseguir entrar dins la sucursal. El soroll que va fer amb la trencadissa va posar en alerta un veí, que va avisar els serveis d'emergència. Fins al lloc dels fets es va desplaçar la Policia Local de Llagostera, que va enxampar in fraganti el lladre. L'home va tornar a ser detingut per un delicte de temptativa de robatori, i la policia investiga si té alguna mena de conflicte amb l'entitat bancària que l'hagi portat a fer-hi destrosses dues vegades en poques hores. De fet, a la policia no li consta que l'home tingui antecedents policials per altres fets delictius.

L'episodi d'ahir és pràcticament calcat al de dimecres. Els fets es van produir quan passaven pocs minuts d'un quart de quatre de la matinada. Els agents van rebre la trucada d'un testimoni que els va informar que sentia cops molt forts provinents de la zona de l'entitat bancària. Immediatament s'hi va dirigir una patrulla de la policia local, que va localitzar in fraganti un vianant que estava mirant d'esbotzar el caixer d'una manera bastant rudimentària. Aquest ciutadà, que actuava amb el rostre descobert, estava picant la part del dispensador de bitllets amb l'ajuda de dues eines: un martell i una escarpra. En veure's descobert, no va oposar resistència i, davant les evidències, els efectius el van identificar i el van arrestar com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb força en grau de temptativa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia