Successos

Tribunals

Absolen el matrimoni de Palamós acusat d'abusos a una menor

La nena ucraïnesa va denunciar que es van produir quan la van tenir en acollida

L'Audiència de Girona ha absolt el matrimoni de Palamós sospitós d'haver abusat sexualment d'una menor d'Ucraïna que havia acollit. El fiscal demanava una pena de sis anys de presó per a l'home, com a autor material dels fets, i cinc anys per a la dona, com a cooperadora necessària.

Els fets haurien ocorregut l'estiu del 2009, quan la nena va estar 80 dies amb el matrimoni, i durant el Nadal del 2009/2010, quan la menor s'hi va estar 40 dies. Segons el text de la sentència, “no és provat, amb seguretat i certesa”, que l'home entrés despullat a l'habitació de la menor, on ella dormia la becaina, i es masturbés fins a ejacular al pit nu de la menor. L'Audiència de Girona al·lega que el relat de la nena no està corroborat per altres proves perifèriques. Un testimoni de la menor considerat “pla, poc il·lustratiu i extremadament sintètic”. A més, la sentència destaca que els fets van ser denunciats quatre anys després.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia