Successos

Condemnat un vigilant per abús a una menor

Li imposen vuit anys de presó pels fets, ocorreguts en un càmping de Blanes

La secció tercera de l'Audiència de Girona ha condemnat a vuit anys de presó un vigilant de seguretat d'un càmping de Blanes com a autor d'un delicte d'abús sexual amb penetració envers una menor de 16 anys. El judici pels fets es va celebrar el 2 de maig. Segons es declara provat en la sentència, a partir del 2015, el processat va establir una relació de confiança amb la víctima, qui aleshores tenia 13 anys. Ella anava al càmping alguns caps de setmana i diversos períodes de vacances. S'hi allotjava en companyia del seu pare, de la parella sentimental de l'home i de la seva germanastra. El tribunal indica que, durant aquestes estades, l'acusat sempre es va mostrar afectuós amb la menor, la qual passava moltes estones amb ell i l'acompanyava a realitzar les rondes de vigilància. Aquest apropament va generar un sentiment d'enamorament de la víctima cap a l'empleat, qui va promoure aquesta situació. L'acusat, que tenia 50 anys, mantenia contacte amb la menor a través de les xarxes socials WhatsApp i Line, per on s'intercanviaven missatges de contingut amorós i sexual.

Pel pont de la Puríssima del 2015, el vigilant va dur la nena a una caravana abandonada del càmping, on van tenir relacions. Ella es va alarmar pel temor d'haver-se quedat embarassada i, abans del Nadal, li va explicar a la seva mare el que havia ocorregut. La progenitora va interposar la denúncia pel cas el 17 de gener del 2016 i, dos dies després, l'investigat va ingressar en presó provisional. En la sentència també s'estableix que l'home ha d'indemnitzar la víctima amb 5.000 euros i, un cop hagi complert la pena de presó, haurà d'estar 5 anys en llibertat vigilada.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia