Successos

portugal

balanç de l'incendi

Augmenta a 63 la xifra de víctimes mortals en l’incendi a Portugal

Més de 2.000 efectius participen en la tasques d’extinció del foc, que segueix fora de control

Les altes temperatures i el vent estan dificultant l’operatiu

La ministra d’Administració Interna de Portugal, Constança Urbano de Sousa, ha explicat aquest dilluns a la tarda que ja han estat identificades 24 de les 63 víctimes mortals de l’incendi -a la tarda se n’ha confirmat una altra- que crema a Pedrógão Grande des de dissabte.

La ministre també ha explicat que a hores d’ara no es té constància oficial que hi hagi estrangers entre les víctimes, tot i que el govern francès ha confirmat avui que un dels seus ciutadans ha mort en les flames.

El foc està arrasant el centre del país des de dissabte. Més de seixanta morts i més de seixanta ferits és el trist balanç fins al moment. L’incendi, recordem-ho és al centre del país, ple de llogarrets petits i dispersos. La causa més provable del desastre és l’impacte d’un llamp en un arbre sec.

Les altes temperatures (avui ronden els 38 graus) i el vent, entre moderat i fort, estan dificultant les tasques d’extinció de l’incendi, que continua sense control. Més de 2.000 efectius, entre ells bombers arribats de l’Estat espanyol, estan treballant a la zona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia