Successos

Mor un treballador en un accident a Cadaqués

L’home, de 35 anys, va quedar atrapat entre la porta d’una furgoneta i una columna al garatge d’una empresa de neteja

És el segon cas aquest estiu

Un treballador va morir ahir en quedar atrapat entre la porta d’una furgoneta i una columna en una empresa de neteja de Cadaqués. Segons una nota difosa pels Mossos d’Esquadra, els fets van tenir lloc al voltant de les nou el matí al carrer Teatre de la població. La Policia Local de Cadaqués va alertar els Mossos que la víctima havia tingut l’accident laboral després que anés a buscar el vehicle, estacionat al garatge de l’empresa, i poc després se’l trobés atrapat. L’home, de 35 anys, era de nacionalitat espanyola i veí de Cadaqués. Fins al lloc, s’hi van desplaçar diverses patrulles del cos de Mossos d’Esquadra i del Sistema d’Emergències Mèdiques, que no van poder fer res per salvar-li la vida.

Els Mossos han posat els fets en coneixement del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia i del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, d’acord amb els procediments habituals en accidents laborals amb víctimes mortals.

És el segon accident laboral d’aquest estiu a les comarques gironines. Un treballador va morir el 3 de juliol passat al matí en caure-li un arbre al damunt mentre feia treballs forestals a Vilademuls. Segons van informar fonts dels Mossos d’Esquadra, els fets van ocórrer pels volts de dos quarts de nou del matí a l’altura del quilòmetre 737 de l’N-II. La víctima, un home de 29 anys i nacionalitat romanesa, estava fent tasques de millora agrícola en una àrea que es troba entre els termes de Vilademuls i Bàscara. Darrerament s’estan fent molts treballs a la zona relacionats amb les zones perimetrals per evitar mals majors en cas d’incendi forestal.

Abans d’aquest, un altre fatídic accident laboral va tenir lloc el 22 de maig a Maçanet de la Selva, on un home va perdre la vida mentre estava treballant amb un camió. La víctima tenia 45 anys i era veïna de Vidreres. El succés es va produir al pàrquing de l’empresa Transports i Serveis Ravich, situada al carrer Mas Ravich. L’accident va ser semblant al d’ahir a Cadaqués, ja que el treballador va morir també atrapat, però aquest cop entre un camió i un semiremolc.

LA DATA

03.07.17
és el dia
que va tenir lloc l’anterior accident laboral. A un treballador li va caure un arbre al damunt a Vilademuls.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia