Successos

successos

Evacuen per una fuita de gas el consistori tarragoní

Una màquina que operava en una obra al carrer Rere Sant Domènec va trencar una canonada de gas

Van desallotjar el personal de l’Ajuntament i veïns

Els treballadors de l’Ajuntament de Tarragona van haver de ser evacuats ahir al matí a causa d’una fuita de gas, que també va afectar la mobilitat a l’entorn de la plaça de la Font i alguns veïns. Els fets es van produir al voltant de dos quarts de dotze del matí, quan un operari que treballava amb una màquina en una obra entre els carrers Rere Sant Domènec i Salines –molt propers a l’ajuntament– va trencar una canonada de gas i va provocar una fuita. Tres dotacions dels Bombers de la Generalitat i efectius de la Guàrdia Urbana es van mobilitzar per l’incident.

De manera preventiva, atesa la forta olor de gas, es va desallotjar tot el consistori –en aquell moment hi havia unes 200 persones– i també sis veïns dels edificis situats als números 2, 4, 6 i 8 del carrer Rere Sant Domènec, a més de dos locals de restauració que hi ha a prop. L’incident també va obligar a tallar l’accés a la plaça de la Font per “la bocacalle”, i fins i tot es va donar l’ordre al trenet turístic que no passés per la zona.

Normalitat

Els treballadors de l’Ajuntament van poder tornar al seu lloc de treball al voltant de tres quarts d’una del migdia, una vegada resolta la incidència. Poc després de la una els veïns desallotjats també van poder tornar a casa seva. Els restaurants que també havien hagut de ser desallotjats van recuperar a la mateixa hora la normalitat i van reobrir les portes.

L’incident no va ocasionar cap dany personal.

A més dels efectius dels Bombers de la Generalitat i de la Guàrdia Urbana de Tarragona, també es van desplaçar fins al lloc dels fets els tècnics de la companyia de gas, que van poder aturar la fuita, al cap de poc després d’una hora que s’hagués produït.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia