Successos

Successos

No es pot saber si hi va haver agressió sexual a Susqueda

En la investigació es continua sense tenir clar el mòbil del doble assassinat d’en Marc i la Paula però per les circumstàncies del crim es treballa amb la tesi que l’assassí és coneixedor de la zona

Mentre a la Corunya els forenses i la policia científica comencen la feina per intentar aclarir si Diana Quer també va ser víctima d’agressió sexual abans de ser assassinada, a Girona els informes pericials de laboratori ja han descartat que es pugui determinar si va existir agressió sexual en el cas de l’assassinat de Paula Mas i Marc Hernández, la parella morta a trets i llençada al pantà de Susqueda. Els cossos d’en Marc i la Paula van ser trobats, nus, al fons del pantà el 26 de setembre, un mes després del crim. La investigació ha fixat com a data del crim el 25 d’agost, l’endemà de la desaparició de la parella als entorns de Susqueda. Tot i que els forenses van agafar totes les mostres possibles dels cadàvers per enviar als laboratoris per intentar aclarir, entre molts aspectes, si va existir agressió sexual, ja es preveia que seria difícil de resultes de l’estat de deteriorament dels cossos després d’un mes submergits. I encara més el de la noia, que quan va ser trobat havia quedat fora de l’aigua en una paret del pantà, a l’exposició del sol. En no poder determinar l’existència o no d’agressió sexual, la investigació manté el dubte d’una de les possibilitats del mòbil del crim, que continua sent un misteri. Per què van matar una parella que havia anat al pantà a fer una excursió en caiac?

Un misteri que costa d’esclarir. Els Mossos, per les circumstàncies del crim i els indicis, treballen amb la hipòtesi que l’assassí o assassins són bons coneixedors de la zona. El lloc on es va perpetrar el crim, al final del barranc de la font del Borni, és un espai emboscat i de mal baixar. El cotxe que duia la parella, un Opel Zafira, va ser enfonsat a 7 metres de profunditat dins de les aigües del pantà a la platgeta de la raconada de la Muntada. Per dur-lo fins allà, s’han de recórrer uns 15 quilòmetres de pista no apta per a turismes. I el cotxe hi va arribar. I s’ha de saber que existeix la pista per aventurar-se a anar-hi. Qui coneix tan bé els entorns del pantà? Es garbella entre un ampli ventall: els pescadors, furtius i no furtius; els que hi viuen o hi passaven dies; els que s’hi amaguen; els de les poblacions veïnes; els assistents habituals a les festes rave... Es creuen dades de cotxes i telèfons que es van activar a la zona el dia dels fets. Es busca coincidència i sospitós.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia