Successos

Cerca dels atacants de Porqueres

L’Ajuntament ofereix ajut psicològic al nen d’11 anys a qui van posar una brida al coll i també als seus pares

Els Mossos continuen la investigació per resoldre el cas del nen d’11 anys que va ser atacat per un grup de tres joves que li van posar una brida al coll mig escanyant-lo mentre jugava a bàsquet en un parc de Porqueres. La pista que tenen dels agressors és, segons la víctima, que eren dos nois negres i un de blanc. Els fets van passar el dimecres pels volts de les sis de la tarda. Quan els Mossos van arribar a l’escenari, a la plaça Onze de Setembre ja no van trobar cap sospitós, però alguns veïns de la zona van explicar que una estona abans havien vist a la plaça un grup de jovent que semblava que buscaven brega. A banda de trobar els atacants, els Mossos també treballen per esclarir quin és el mòbil de l’inaudit atac, que inicialment van tractar com un cas de maltractament. S’estudia si li van posar la brida al coll per pura malícia o si pretenien obligar-lo a entregar-los alguna cosa o fer-lo anar a casa per robar-lo. A la zona, fa unes setmanes, tres joves van assaltar una dona gran a casa seva després de demanar-li aigua. La van colpejar i van aconseguir que els donés 500 euros, però encara la van agredir més perquè volien que els obrís una caixa forta. Aquests nois van ser arrestats pels Mossos però, com que eren menors, van quedar lliures al cap de poques hores.

L’Ajuntament de Porqueres va emetre ahir un comunicat per demanar la col·laboració ciutadana per evitar més casos com el de l’agressió al nen. Demanen a la gent que estigui atenta però també que mantingui la calma i eviti caure en l’alarma social. L’Ajuntament ha informat que ha posat els serveis psicològics a disposició del nen, dels seus pares i de l’escola perquè la víctima pugui tornar a fer vida normal. El nen, que segons apunta l’Ajuntament està bé tant físicament com anímicament, és previst que torni a l’escola dilluns. El nen va poder arribar a casa seva amb la brida posada al coll i va perdre el coneixement quan la hi tallaven. Va ser traslladat al Trueta, d’on va ser donat d’alta al cap d’unes hores. Allà el van interrogar els Mossos per començar a seguir la pista dels agressors.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia