Successos

SUCCESSOS

Una noia fuig d’un control policial i acaba saltant del seu vehicle en marxa

La conductora va fer mitja volta en veure un dispositiu dels Mossos, a Llers

Transportava haixix i marihuana

Va ser detinguda després d’una persecució

Una inversemblant situació va ser protagonitzada, el 10 de gener, per una conductora a l’Alt Empordà. Els Mossos d’Esquadra del sector de trànsit de Figueres la van interceptar en un control d’alcoholèmia que estaven duent a terme al punt quilomètric 9 de la carretera N-IIa, dins el terme municipal de Borrassà. Els fets es remunten a dimecres pels volts de la una de la matinada, quan els agents van observar un turisme que feia mitja volta en veure el dispositiu policial i fugia a gran velocitat. Una patrulla va sortir immediatament darrere seu per intentar aturar-lo. Durant la persecució, i arribats a l’altura de Llers, els Mossos van presenciar com del vehicle en marxa saltava una persona i, després d’aixecar-se de terra, es posava a córrer en direcció al marge de la via. L’automòbil va continuar circulant uns metres més per la calçada, fins que va començar a desplaçar-se a l’esquerra. Els agents van aconseguir situar-se en paral·lel al cotxe i van observar que a l’interior no hi havia cap més ocupant. El vehicle va acabar sortint de la carretera i va caure a la deriva dins un canal de rec que hi havia enmig d’un camp.

Els efectius dels Mossos de l’àrea regional de trànsit van iniciar la recerca de la persona que havia escapat i la van localitzar a la zona on havia saltat de l’automòbil. Es tractava d’una noia que s’havia estirat al terra i estava totalment immòbil per evitar ser detectada. Un cop identificada i detinguda, els policies van procedir a escorcollar el turisme. Dins van decomissar setze bosses transparents que contenien peces d’haixix, trenta euros en efectiu, un telèfon mòbil i una bossa amb diversos cabdells de marihuana. La jove, de 22 anys, de nacionalitat francesa i amb domicili a Tolosa de Llenguadoc, va quedar arrestada com a presumpta autora d’un delicte contra la salut pública i d’un altre contra la seguretat del trànsit. I és que, a part dels estupefaents que duia, la seva acció a la carretera va comportar un risc per a la resta d’usuaris. La investigada, que no presentava antecedents, va passar dijous a disposició del jutjat de guàrdia de Figueres, que va decretar la seva posada en llibertat amb càrrecs.

LA XIFRA

22
anys
té la jove que va ser arrestada per un delicte contra la salut pública i un altre contra la seguretat del trànsit.

LA DATA

10.01.2017
Els agents van detectar un cotxe que esquivava un control d’alcoholèmia al quilòmetre 9 de l’N-IIa.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia