Successos

Setge al procés sobiranista

Girona “estudia fórmules” per evitar posar la foto de Felip VI

Un jutjat ha condemnat l’Ajuntament de Barcelona a penjar al saló de plens i en un lloc “preferent i d’honor” la foto del rei espanyol Felip VI. En vista d’aquest antecedent, que tot just es va conèixer dilluns, l’Ajuntament de Girona ja veu per on aniran els trets i comença a plantejar-se un escenari semblant al que li ha passat al consistori barceloní. Ara per ara, segons van confirmar fonts municipals, l’Ajuntament de Girona no ha rebut cap requeriment per instal·lar la foto de Felip VI. Una imatge que mai ha estat a la sala de plens des que el borbó va arribar al tron. El 19 de juny del 2014, el dia de l’abdicació, el consistori va despenjar els dos quadres de Joan Carles I i la reina Sofia que presidien el saló de plens. Llavors, Carles Puigdemont va argumentar que ja no tenia sentit que continuessin exposats i hi va afegir que no els reemplaçava pels de Felip VI i Letícia.

Ara, amb la resolució judicial de Barcelona, l’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, reconeix que “s’estan estudiant fórmules” per intentar evitar haver de penjar la foto de Felip VI. Per Madrenas, “hi ha alguns detalls que no estan gaire clars”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia