Successos

Seguretat viària

Enxampen tres cops un conductor temerari

Aquest cop per circular a 170 km/h per l'AP-7 a Sant Gregori i sense carnet

Els Mossos d'Esquadra han enxampat per tercer cop en un mes i mig un conductor que circulava temeràriament per les comarques gironines. El darrer cop va tenir lloc el 14 de gener, quan faltaven cinc minuts per a la una del migdia, quan els Mossos van detectar un turisme de gamma alta que circulava a 170 km/h per l'AP-7 a Sant Gregori. Els agents van aturar-lo i van comprovar que el conductor no disposava de permís de conduir. En revisar la documentació del vehicle, que utilitzava unes plaques de matrícula temporals, van veure que aquestes havien perdut vigència el mes de juny. Es dona la circumstància que el mateix conductor ja havia estat denunciat penalment per conduir sense el permís en poc més d'un mes i mig. El primer cop va ser al desembre i l'altre, a principis de gener.

El dia abans d'aquests fets, el 13 de gener, els Mossos també van denunciar un conductor de 36 anys i veí de Gavà per circular a 202 km/h per l'AP-7 al seu pas per Riudellots de la Selva.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia