Successos

tribunals

judici per l'assassinat d'agents rurals

Llibertat amb càrrecs per al titular de l'arma del crim d'Aspa

El titular de l'arma amb què es va cometre el crim d'Aspa en què van morir dos agents rurals va declarar ahir al jutjat d'instrucció número 4 de Lleida que dos dies abans dels fets es va descuidar l'escopeta al vehicle de l'autor confés del crim, quan van anar junts a un vedat de caça. Va explicar que quan se'n va adonar, passada una mitja hora, li va trucar diversos cops al mòbil i li va enviar missatges de WhatsApp per reclamar-li el retorn de l'escopeta, petició a la qual no hauria accedit el seu company. Va reconèixer que no va pagar res a l'autor del crim després que aquest li cedís l'escopeta i que era coneixedor que el seu company no disposava de la llicència d'armes.

Segons l'advocat de les famílies dels agents morts, Pau Simarro, la declaració va ser “confusa” a l'hora d'explicar per què va posar l'escopeta al seu nom i ho va atribuir a una voluntat “d'intentar encobrir” l'autor confés dels fets. El titular de l'arma va quedar en llibertat amb càrrecs com a presumpte cooperador necessari en un delicte de tinença il·lícita d'armes. La Guàrdia Civil li ha imposat una sanció i li ha retirat totes les armes que tenia al seu nom.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia