Successos

Nou robatori d'aspersors de reg: 500 en una sola nit

Els Mossos d'Esquadra investiguen un nou cas de robatori d'aspersors de reg, i ja en són una desena en els últims temps. En aquest cas es tracta d'unes 500 peces que la matinada de dijous van desaparèixer d'una finca de cereal situada al Camí de la Mariola de Lleida, segons va denunciar a la policia el propietari de l'explotació. Els assaltants també van provocar danys en algunes de les canyes que sostenien el sistema de regadiu.

En els últims mesos hi ha hagut una desena de robatoris d'aspersors a la plana de Lleida en poblacions com ara Torres de Segre, Torrefarrera, Alcarràs, Alfés i Raïmat, al Segrià i Bellcaire d'Urgell. El de major quantitat robada, amb 1.500 peces, va tenir lloc en una finca de Castelló de Farfanya. Els Mossos d'Esquadra sospiten que l'autoria d'aquests robatoris podria ser obra d'un grup organitzat. La policia recomana canviar els aspersors de coure per d'altres de plàstic i marcar-los per facilitar-ne la identificació i dificultar així que els lladres puguin vendre'ls.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia