Successos

última hora

Un home fa xocar el seu vehicle contra una furgoneta de la policia francesa als Camps Elisis

El conductor ha estat detingut pels agents

La col·lisió, que no ha produït ferits, ha estat “voluntària”

No es descarta cap hipòtesi

Un cotxe ha xocat “voluntàriament” aquest dilluns a la tarda contra una furgoneta de la policia francesa a l’avinguda dels Camps Elisis de París, segons informen diverses agències internacionals, que afegeixen que el conductor del vehicle ha estat detingut.

En un missatge al seu compte de Twitter, la Prefectura de Policia informa que hi ha una “intervenció policial en curs” i demana als ciutadans que evitin la zona. A hores d’ara, sembla que l’incident no ha causat cap ferit, apunten els mitjans francesos.

Fonts policials han assegurat a Efe que de moment no es pot ni confirmar ni desmentir que es tracti d’un atemptat terrorista. Tot i que no hi ha confirmació policial, alguns mitjans fins i tot asseguren que el detingut anava armat.

La zona dels fets es troba acordonada per la policia. Es tracta de l’inici dels Camps Elisis, molt a prop del Palau de l’Eliseu, seu de la presidència francesa, que es prepara per rebre durant aquesta mateixa tarda al rei Abdalà de Jordània.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia