Successos

Societat

Un foc arrasa una empresa a Alcarràs

Dins d’una nau de Farratges Dolcet hi havia un milió de quilos de palla

Els Bombers de la Generalitat van haver de treballar ahir durant hores per apagar un incendi que va cremar una nau de productes alimentaris per a animals a Alcarràs (Segrià). Les flames van arrasar el que hi havia als magatzems, propietat de Farratges Dolcet, i van generar una espessa columna de fum que es podia veure des de diversos quilòmetres. El foc va desencadenar un notable augment de temperatura dins de les instal·lacions, fins al punt que va provocar danys en l’armadura. Segons van confirmar al llarg del dia els Bombers, l’estructura de la nau va quedar totalment afectada. Caldrà estudiar quina solució s’adopta per poder-ne salvar una part, o bé si s’ha d’optar per l’enderrocament.

L’avís del foc va donar-se poc després de les set del matí a la nau de Farratges Dolcet, a l’avinguda Devesa, prop del pavelló poliesportiu d’Alcarràs. Cap treballador va resultar afectat, però dins la nau hi havia un milió de quilos de palla i festuca i el foc va estendre’s amb rapidesa i va dificultar les tasques d’extinció. De fet, fins a vuit vehicles dels Bombers van estar fins entrada la tarda remullant l’estructura afectada.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia