Successos

Societat

Troben mosquits al menjar i fan tancar el negoci

La policia local de Platja d’Aro clausura un kebab per les males condicions higièniques que tenia

Detenen dos lladres que es dedicaven a fer furts a botigues

La policia local de Platja d’Aro ha tancat un kebab-pizzeria que guardava el menjar en condicions higièniques lamentables. El local es troba situat al número 40 de l’avinguda Cavall Bernat. Fa pocs dies hi va fer una inspecció i s’hi van trobar múltiples irregularitats. Ja d’entrada, el seu propietari, un pakistanès, no va presentar cap mena de documentació (ni llicència d’obertura ni tampoc pòlissa d’assegurances). A part, l’establiment tampoc tenia cap extintor, cosa que incomplia la normativa de prevenció d’incendis. Però els incompliments més flagrants van arribar en el moment d’inspeccionar les condicions en què es guardava el menjar. Els inspectors van descobrir que als aliments hi havia mosquits (sobretot, en els precuinats) i que, a dins de les neveres es barrejava la carn amb la verdura. D’altra banda, cap dels qui treballava al kebab-pizzeria no tenia carnet de manipulador d’aliments. En el moment de cuinar, els empleats no es posaven guants i després de tocar els aliments remenaven monedes i bitllets sense rentar-se les mans.

Finalment, els congeladors i les neveres es trobaven fora de la cuina i en espais de pas (de fet, una impedia l’accés als lavabos). Arran de tot aquest rosari d’irregularitats, aquest dimarts la policia local de Platja d’Aro va precintar el local, que no podrà tornar a obrir fins que es resolgui la situació. El kebab-pizzeria romandrà tancat la resta de l’estiu i l’Ajuntament interposarà una multa al seu propietari per totes les deficiències.

800 euros en material

D’altra banda, la policia local de Platja d’Aro també ha detingut dos lladres que es dedicaven a cometre furts a botigues. Són dos nois de 21 i 30 anys, amb nombrosos antecedents, que formen part d’un grup organitzat de Sant Adrià de Besòs que es dedica a cometre aquesta mena de robatoris. Els seus integrants entren als comerços i s’amaguen tot allò que poden entre la roba. En l’últim robatori es van endur més de 800 euros en material elèctric i roba esportiva de dues botigues diferents.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia