Successos

policial

robatoris amb violència

Assalta dues benzineres i una farmàcia al Gironès

L’atracador amenaçava les víctimes amb un enformador de fuster, que amagava sota l’estora del cotxe

Els Mossos han arrestat el sospitós, un veí de Girona, que ha estat empresonat

El jutjat ha ordenat l’ingrés a la presó de Hamid Hida, marroquí veí de Girona, de35 anys, detingut i identificat pels Mossos com l’autor de tres atracaments, a dues gasolineres i una farmàcia, armat amb una eina de fuster, un enformador, que esgrimia per amenaçar les víctimes.

El primer atracament que s’atribueix a Hida, que ja té altres antecedents, es va perpetrar el dilluns 7 d’agost a la farmàcia de Llambilles. El lladre, vestit amb texans, duia una motxilla i una gorra per tapar-se un xic el rostre. Va amenaçar la treballadora amb un estri de fulla i amb el mànec ample i va aconseguir un botí de 1.800 euros. La víctima va descriure l’assaltant com un home d’aspecte magribí.

Tres dies després, el dijous dia 10, a tres quarts de set del matí, un atracador que es corresponia, per la descripció i la indumentària, amb el de la farmàcia de Llambilles va assaltar la gasolinera Repsol del carrer de la Creu. L’arma que va esgrimir també era un enformador de fuster. En aquesta ocasió va aconseguir un botí de 130 euros.

I al vespre del mateix dia, l’atracador de la gorra armat amb l’enformador de fuster va assaltar la gasolinera Repsol de l’avinguda de Santa Eugènia. Hi va entrar poc després de les nou del vespre i es va endur un botí de 225 euros.

Els Mossos, a través dels testimonis i les imatges dels establiments assaltats, van arribar a la conclusió que els tres atracaments els havia perpetrat el mateix home.

El diumenge dia 13, el sospitós va ser arrestat pels Mossos. Hi va tenir molt a veure l’empleada de la gasolinera de Santa Eugènia atracada el dia 10, que va observar un home que rondava pels volts de la gasolinera i el va identificar com l’autor de l’atracament de tres dies abans. L’empleada va alertar els Mossos i els va dir que el sospitós rondava la gasolinera com si tingués intenció de tornar a robar. La trucada va ser a dos quarts d’onze del matí i els Mossos van començar a buscar el sospitós. I un quart d’hora més tard, van rebre la trucada d’una fleca Sant Daniel del carrer Pare Coll en què explicaven que un individu amb gorra i actitud amenaçadora havia entrat a la botiga i havia demanat que li entreguessin 40 euros. La dependenta li va implorar que no li fes la mala jugada d’endur-se els diners i al final va marxar. Els Mossos li van seguir la pista i el van descobrir quan entrava al seient del copilot d’un cotxe aparcat. Van poder veure el moment en què es treia la gorra i la deixava al seient del darrere. Quan els mossos van arribar al cotxe per identificar-lo l’home ja s’havia canviat de roba per despistar. En la inspecció del cotxe, sota una estora, hi van trobar un enformador de fuster, que va ser identificat com l’eina que esgrimia l’atracador.

LA XIFRA

1.800
euros
va aconseguir l’atracador en l’assalt a la farmàcia de Llambilles.

LA DATA

13.08.17
Dia en què va ser arrestat
el sospitós després que l’empleada d’una gasolinera assaltada el descobrís rondant altre cop


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia