Successos

successos

No cessa la recerca al pantà de Susqueda

La unitat aquàtica i efectius de l’ABP de la Selva Interior busquen la parella desapareguda

Els Mossos d’Esquadra persisteixen en les seves tasques de recerca del Marc i la Paula, els joves d’Arenys de Munt i Cabrils que estan desapareguts des del 24 d’agost passat.

Per tercera setmana consecutiva, els equips d’emergència es van desplaçar al pantà de Susqueda, que és l’últim lloc on se n’han trobat pistes, concretament el vehicle de la parella i el caiac. El vehicle, que estava a uns 7 metres de profunditat, va ser reflotat pels bombers i els Mossos el 29 d’agost. El conseller d’Interior, Joaquim Forn, va informar que l’automòbil no va caure al pantà per accident, sinó que algú el va empènyer.

Ahir van participar en la recerca un equip de la unitat aquàtica i efectius de l’ABP de la Selva Interior de la comissaria dels Mossos d’Esquadra de Santa Coloma de Farners. La recerca d’ahir per trobar la parella va finalitzar un dia més, però, sense èxit. No obstant això, no es perd l’esperança i van assegurar que la recerca al pantà continuarà, i que en cap cas, per ara, se suspendrà.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia