Successos

Successos

Saquegen dues cases a Caldes i els arresten

Els Mossos imputen a tres detinguts a Badalona 19 robatoris

Els Mossos han detingut dos homes xilens i una dona espanyola, residents a Badalona, sospitosos de formar part d’un grup de lladres especialistes a saquejar cases a diferents punts de Catalunya.

En total els Mossos els imputen 19 robatoris perpetrats a habitatges del Vallès Oriental, la Selva i el Moianès. Els Mossos els anaven a la saga des del mes d’octubre, quan van robar en una casa de Lliçà d’Amunt on van entrar forçant una finestra amb una eina. Se’ls va identificar i se’ls va situar en un pis de Badalona i es van començar a fer seguiments. El dia 31 d’octubre els Mossos van muntar un dispositiu a Badalona per intentar detenir-los. Van atrapar els dos homes quan circulaven amb un vehicle on van trobar gran quantitat de joies, bosses de mà, guants, tornavisos i motxilles. Es va comprovar que les joies havien estat robades aquell mateix dia al matí en dues cases saquejades a Caldes de Malavella. Una bossa de mà i un rellotge eren d’una casa assaltada a la Garriga. La dona la van detenir al domicili que compartia amb els dos homes. L’endemà es va fer un escorcoll al pis i s’hi van trobar molts objectes robats: petits electrodomèstics, 27 bosses de mà de marques cares, 120 rellotges, perfums i més joies. Els Mossos han demanat una ordre de cerca i detenció d’un altre membre del grup que no era a la casa el dia de la detenció i que es va escapar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia