Successos

Sant Fruitós posa set multes per abocament de residus on no toca

Les infraccions comportaran sancions d’entre 60 i 1.500 euros

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages imposarà set sancions per la infracció de l’ordenança municipal de la gestió de residus, que es va aprovar el 15 de juliol del 2016. Les principals infraccions, que comportaran multes d’entre 60 i 1.500 euros, són per l’abocament de residus en punts no establerts, principalment fora dels contenidors. El consistori ha senyalitzat amb rètols informatius els punts on s’han detectat aquestes infraccions per tal de recordar la legislació vigent a la població i així “evitar aquestes accions incíviques”.

A la vegada, ha recordat que no està permès abandonar cap tipus de residu a la via pública i és obligatori utilitzar els contenidors corresponents o la deixalleria municipal. També ha assenyalat que, en cas de necessitar desfer-se d’objectes voluminosos, cal trucar al 93 878 97 00 per tal de sol·licitar aquest servei especial de recollida.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia