Successos

Detinguts pare i fill per haver matat un home a Sabadell en una baralla

Els Mossos d’Esquadra han detingut un pare i el seu fill, de 51 i 19 anys, acusats de matar a cops un home que coneixien perquè havia mantingut una relació amb una familiar seva, després d’una discussió al mig d’un carrer de Sabadell. Els detinguts van ingressar directament a la presó després de passar a disposició judicial.

Segons va informar ahir la policia catalana en un comunicat, l’agressió va tenir lloc dimarts passat, quan els Mossos van rebre l’avís que s’estava produint una baralla a la via pública, al carrer Feliu Elias de Sabadell, per uns suposats motius de relació familiar.

La víctima

Quan els agents van arribar al lloc dels fets, es van trobar un home inconscient a terra i van intentar reanimar-lo, i posteriorment van rebre l’ajuda del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Els Mossos d’Esquadra van detenir el pare, de 51 anys, i el seu fill, de 19, com a suposats autors de l’agressió.

Hores després, la víctima, que havia mantingut una relació amb una dona del clan familiar dels detinguts, va morir a l’hospital Parc Taulí de Sabadell com a conseqüència de les ferides patides.

L’autòpsia del cadàver ha determinat que la víctima va morir pels cops que els detinguts li van propinar fins i tot quan estava inconscient a terra i que li van causar greus lesions que li van acabar provocant la mort, de manera que se’ls acusa d’un presumpte delicte d’homicidi.

Els dos arrestats van passar ahir a disposició del jutjat d’instrucció 3 de Sabadell, que en va ordenar l’ingrés a la presó.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia