Successos

policial

operació antidroga

Desmantellat un punt de venda de droga

L’operació va tenir lloc a la Jonquera

Es van practicar dues detencions

La Guàrdia Civil va desmantellar el 10 de novembre un punt de venda de droga a la Jonquera i va detenir dos dels seus responsables. L’operació policial, anomenada Rufla, va començar a l’octubre, quan els efectius van tenir coneixement que des d’un domicili s’estaven distribuint estupefaents. Els agents van fer vigilància per verificar els fets i van observar que a l’immoble hi accedien sobretot ciutadans de nacionalitat francesa, que entraven i sortien d’allà ràpidament. Per aquest motiu, els investigadors van dur a terme un escorcoll a l’habitatge, sota manament judicial. Hi van requisar 82 grams d’heroïna i 17 de cocaïna, així com material per a la seva manipulació i embalatge. Les drogues estaven repartides en dosis per a la venda. Els ocupants del domicili, un home de nacionalitat marroquina i una dona d’origen romanès, van ser detinguts.

També a la Jonquera, van decomissar 12,6 kg d’haixix i van arrestar un ciutadà d’origen rus, de 56 anys. Una patrulla va aturar un cotxe que circulava en direcció a l’Estat francès. Després d’identificar l’ocupant, els guàrdies civils van inspeccionar el vehicle i van descobrir que des del respatller del seient posterior s’accedia a un buit on es van trobar paquets embolicats en cel·lofana que contenien la mercaderia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia