Successos

Successos

Un autocar duia 1.700 quilos de sobrepès

Era de viatgers però anava carregat de material que duia cap al Marroc

Els Mossos van denunciar el 5 de febrer passat el conductor d’un autocar de passatgers que circulava amb excés de pes i transportava mercaderies en lloc de persones, a la Jonquera (Alt Empordà). Els agents van aturar l’autocar durant un control de transports al punt quilomètric 6,5 de l’AP-7, mentre feia el seu trajecte regular entre Bèlgica i el Marroc. Els Mossos van comprovar que al vehicle només hi viatjava el conductor i una gran quantitat de mercaderies. Els paquets ocupaven tot l’autocar, incloent-hi els maleters i una part de les fileres dels seients posteriors. També omplien un remolc que excedia en 1.700 quilos el pes màxim permès.

Durant la revisió del tacògraf, els agents també van detectar diverses infraccions que impedien llegir les activitats del vehicle i la falta de diversos discs. Aquest aparell, que han de portar tots els camions i autocars, serveix per registrar les dades de circulació, com ara la distància o la velocitat. Per aquest motiu, els Mossos també van denunciar l’empresa de transports.

L’autocar va quedar immobilitzat fins que es van solucionar les causes de l’excés de pes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia