Successos

El maten d’un tret a la porta de casa, a Santa Coloma

Un home de 32 anys i de nacionalitat dominicana va morir ahir a la tarda a causa d’un tret al pit, a Santa Coloma de Gramenet. Els Mossos d’Esquadra, que investiguen l’assassinat, van confirmar que els fets havien tingut lloc cap a les sis de la tarda en un domicili del carrer Pirineus. Segons els Mossos, la víctima és un home de 32 anys i de nacionalitat dominicana. Sembla ser que l’home era a casa seva, quan va sonar el timbre de l’habitatge. Es va atansar a obrir la porta i, en fer-ho, algú li va disparar al pit. Els Mossos d’Esquadra de la divisió d’investigació criminal de Granollers van rebre un avís pels volts de les sis, segons el qual hi podria haver una persona ferida de gravetat en un immoble de Santa Coloma de Gramenet. Quan van arribar al lloc dels fets van constatar que es tractava d’un home ferit per arma de foc. Efectius del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) van intentar reanimar la víctima, però no va ser possible i va acabar morint.

Els agents de l’Àrea d’Investigació Criminal de la Regió Metropolitana Nord s’han fet càrrec de la investigació per esclarir les circumstàncies dels fets. A l’hora de tancar aquesta edició, el presumpte mòbil de l’assassinat no es coneixia, tot i que algunes fonts apuntaven a una revenja.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia