Successos

Cinc detinguts per haver-se’n anat sense pagar d’hotels de luxe

Quatre homes i una dona d’edats compreses entre 27 i 29 anys i domiciliats al Regne Unit i a Irlanda van ser detinguts entre el 2 i el 4 de juliol per haver-se’n anat sense pagar d’hotels de luxe a les comarques de Girona, segons han indicat els Mossos d’Esquadra, que els consideren presumptes autors dels delictes d’apropiació indeguda, d’estafa, contra la salut pública i de conducció temerària.

El 2 de juliol agents de la comissaria de Girona van detenir un vehicle que circulava de manera temerària per Girona. Els mossos van aturar l’automòbil i van comprovar que figurava com a sostret. Quan detenien els dos ocupants, un altre cotxe s’hi va acostar. A dins hi havia un noi i una noia que deien ser amics dels primers i que van explicar que s’allotjaven en un hotel de luxe de Girona. Els agents també els van escorcollar i van comprovar que duien diverses targetes de crèdit a nom d’una cinquena persona. El cotxe també era robat i els van detenir. Les investigacions policials van concloure que els detinguts s’havien allotjat en hotels de Platja d’Aro i Lloret, d’on se n’havien anat sense abonar imports de 2.000 euros per estada.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia