Successos

Arrencada de llaços grocs, a la Bisbal d’Empordà

La policia local de la Bisbal i els Mossos d’Esquadra van identificar dimecres set encaputxats que arrencaven llaços grocs a les Voltes. Els fets van passar a les tres de la matinada. Un grup s’enfilava per les columnes de l’avinguda de les Voltes, que està plena de llaços grocs, i els anava arrencant. També van arrencar una pancarta que estava situada al pont Vell. En total, el grup va aconseguir fer malbé una desena de llaços grocs, que s’han posat a molts carrers i places per reivindicar l’alliberament dels presos polítics independentistes.

En l’actuació van intervenir dues patrulles de la policia local de la Bisbal i tres dels Mossos d’Esquadra. Els agents, i de manera conjunta, només van identificar els homes, les edats dels quals oscil·laven entre els 20 i els 45 anys. Aquests eren de Barcelona i també de Madrid.

En els últims mesos, situacions com aquestes s’han repetit arreu de la demarcació, com per exemple a Palamós i de manera reiterada; al pont de Ferro de Girona o a Celrà.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia