Successos

SOCIETAT

Un mort i un ferit en ser tirotejats dins el cotxe, a Barcelona

Un home va aparèixer mort i un altre va quedar ferit en ser, tots dos, tirotejats dins d’un vehicle al barri del Poblenou de Barcelona. Segons van informar els Mossos d’Esquadra, la policia va rebre a les 2:38 hores de la matinada un avís que dos homes estaven ferits per arma de foc en un vehicle amb matrícula alemanya al carrer.

Diversos efectius policials i d’assistència mèdica es van desplaçar al carrer de Ramon Turró, a la cantonada amb el carrer Llacuna. Un dels ferits havia mort al mateix lloc dels fets mentre els serveis mèdics intentaven reanimar-lo, i l’altre va ser traslladat a un centre hospitalari.

Segons fonts de la investigació, els homes no havien pogut ser identificats ahir i per això es mantenen obertes totes les hipòtesis sobre el mòbil d’aquest atac, si bé cobra força la tesi que s’hauria pogut produir en el marc d’una disputa entre grups de delinqüents comuns. Els agents rastrejaven ahir les càmeres de seguretat i de trànsit de la zona per buscar pistes i comprovar si els assaltants havien disparat des d’una motocicleta o des d’un altre tipus de vehicle i tot seguit havien fugit.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia