Successos

Dos camioners n’apallissen un altre, a la Jonquera

La baralla va tenir lloc diumenge de matinada en un aparcament

Dos camioners en van apallissar un altre en un aparcament de la Jonquera i el van enviar a l’hospital en una baralla que va tenir lloc aquest diumenge a la matinada en un pàrquing situat a l’avinguda Euskadi. Els dos agressors van colpejar la víctima en una zona de matolls. El camioner va ingressar inicialment a l’hospital de Figueres, però durant la nit va empitjorar i se’l va haver de traslladar d’urgència al Josep Trueta de Girona.

Els Mossos d’Esquadra van detenir un dels agressors. Aquest no és l’únic incident amb camioners que ha tingut lloc a la Jonquera aquest cap de setmana. Un grup de transportistes en van descobrir uns altres robant i els van destrossar el frontal del tràiler a cops de pedra. Els Mossos d’Esquadra, però, no ho investiguen, perquè aquí ha imperat la llei del silenci.

Poc després de la mitjanit, els Mossos van rebre l’alerta que hi havia un enfrontament entre transportistes en un aparcament de la Jonquera. La patrulla va anar fins al lloc i, quan va arribar al pàrquing, va veure dos homes que n’agredien un altre en una zona de matolls. D’entrada, els Mossos no van detenir ningú, perquè semblava que la víctima només havia rebut contusions. Sí que van identificar, però, els dos agressors.

El camioner va ser traslladat a l’hospital de Figueres i durant la nit el seu estat va empitjorar. La pallissa va provocar a l’home un pneumotòrax i va haver de ser traslladat d’urgència a l’hospital Josep Trueta de Girona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia